Willkommen Hintergrundbild

Добре дошли при CarGarantie –
Вашият специалист за гаранция и привличане на клиенти.

09 | 07 | 20

CarGarantie разраства международната дистрибуция


Промени в персонала на CarGarantie

Вследствие на нарастващото търсене на германския и международния пазар CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) ще укрепи водещите си позиции в...

Партньори


CarGarantie: фирмата за професионални услуги за специализираната търговска мрежа

За Вашия клиент гаранцията вече отдавна е въпрос на стандарт на живот. В днешно време той очаква всеобхващащи услуги и сигурност. Затова вече гаранцията не се приема само като подсигуряване срещу неочаквани разходи за ремонти, междувременно тя се е превърнала във важен инструмент, за да обвърже клиентите Ви дългосрочно с Вашата автокъща.

Като водещ специалист в областта на гаранциите в Европа с над 45 години опит ние сме изцяло ангажирани да допринесем за успеха на нашите партньори. Поради това междувременно в цяла Европа над 40 производители/вносители, както и около 23 000 квалифицирани автокъщи са се доверили на нашите познания и опит.

Притежател на превозното средство


CarGarantie: Повече сигурност при покупката на превозно средство

Качете се, тръгнете, чувствайте се сигурни: С Вашия автомобил ще завладеете пътищата. Добре е, когато за всеки случай имате на Ваша страна надежден партньор. Защото и при превозни средства, които не показват никакви проблеми, не могат да се изключат повреди и щети по-късно. 

С гаранция от CarGarantie сте на сигурната страна и не трябва при неочаквани ремонтни разходи да бъркате дълбоко в джобовете си. Така и при изненади оставате на първата позиция на старта. 

Сервизно обслужване и помощ


С удоволствие ще Ви помогнем

Гаранциите са само дотолкова добри, колкото и сервизното обслужване, което се крие зад тях. Затова нашите служители се грижат ангажирано за Вас. 

CarGarantie има различни отдели за сервизно обслужване, които ежедневно са на Ваше разположение за въпроси и разискване относно Вашите гаранционни продукти. При това ние убеждаваме с професионализъм, компетентност, иновативност и първокласни предложения. Свържете се с нас!

Karte Hintergrundbild

Актуални новини


Всичко зависи от избора на правилния партньор

Всичко зависи от избора на правилния партньор

Една автокъща може да има успешно присъствие на пазара само с предоставяне на оптимални услуги. Добре е да можете да разчитате на партньори, които не само предоставят първокласни застрахователни продукти, но и отдават голямо значение на професионалната обработка на всички процеси, свързани с гаранцията.
Като един от водещите специалисти в Европа с почти 50 години опит ние се ангажираме изцяло с успеха на нашите партньори. Поради тази причина над 40 производители/вносители и около 23 000 квалифицирани автокъщи в цяла Европа разчитат на нас и нашия опит.

Повече информация

Кой е CarGarantie?


Нашето корпоративно видео